Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Ποιος είναι ο μοναδικός άνθρωπος που γνώρισε τη Ντέλια και χάρηκε;

Μπορεί κορυφαίοι υπουργοί της κυβέρνησης να ακούνε Ντέλια Βελκουλέσκου και να λένε «ωχ» ωστόσο υπάρχει μία Ελληνίδα που… ενθουσιάστηκε μαζί της όταν τη γνώρισε.









Συγκεκριμένα, ενθουσιασμένη με τη γνωριμία της με την Ντέλια Βελκουλέσκου είναι η «βασίλισσα της Μπουχάρας», Δέσποινα Μοιραράκη όπως αποκαλύπτει ο ΒΗΜΑτοδότης.

«Είμαι η μοναδική που δεν είμαι πολιτικός, μέλος της τρόικας ή αστυνομικός που έκανα παρέα μαζί της. Προγευματίσαμε μαζί στον 11ο όροφο του Χίλτον» λέει ο μοναδικός άνθρωπος στην Ελλάδα που γνώρισε την Ντέλια και… χάρηκε.

Η Δέσποινα Μοιραράκη ήπιε ένα τσάι μαζί της και εκτίμησε την προσήλωσή της στην εργασία, το πόσο νωρίς ξυπνά και πόσο σκληρά εργάζεται. Της το είπε μάλιστα: «Εσείς εργάζεστε σκληρά» και η Ντέλια ανταπέδωσε τη φιλοφρόνηση: «Το ίδιο και εσείς», αφού και η «βασίλισσα της μπουχάρας» ξυπνά από τις 6 το πρωί για την έκθεση χαλιών. Η Ντέλια όμως και στο ξύπνημα δεν έχει κέφια. Μια φορά η Δέσποινα πήγε να επεκτείνει τη συζήτηση, λέγοντάς της ότι πρέπει να βρει χρόνο να απολαύσει την Ελλάδα που είναι τόσο όμορφη για να εισπράξει αμέσως την απάντηση: «Αποκλείεται, δεν προλαβαίνω…». Μου λένε όμως ότι και η Ντέλια χάρηκε που γνώρισε τη Μοιραράκη. Όχι για κανέναν άλλο λόγο, επειδή τη θεωρεί επιτυχημένη επιχειρηματία. Λέτε να ήθελε να μάθει τη δουλειά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου